Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Yeditepe Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Kimya Mühendisliği (Dr), 2009, 2019 |
Yüksek Lisans, Türkiye, Ege Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Bilimleri (Yl) (Tezli), 1989, 1993 |
Lisans, Türkiye, Ege Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, 1984, 1988 |
Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Yeditepe Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Kimya Mühendisliği (Dr), 2009, 2019 |
Yüksek Lisans, Türkiye, Ege Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Bilimleri (Yl) (Tezli), 1989, 1993 |
Lisans, Türkiye, Ege Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, 1984, 1988 |
Kayıt Yok |
İngilizce, YÖKDİL, 50, 2022/1 Yük, 2022 |
İngilizce, YÖKDİL, 62, 2023/1 Yük, 2023 |
Konuşmalarım, Güvenilir Ürün Zirvesi, Crown Otel-İstanbul, 01-10-2024, 01-10-2024 |
Çalıştay, Adalar İçin Yavaş Yemek, Büyükada Beltur Otel İstanbul, 19-10-2023, 19-10-2023 |
Konuşmalarım, Colors Of The World, Dr. Kadir Topbaş Kültür ve Sanat Merkezi İstanbul, 19-04-2025, 19-04-2025 |
Jüri Üyelikleri, Bayat Ekmekli Lezzetler Yarışıyor, KOcaeli Kültür Merkezi, 08-02-2025, 08-02-2025 |
Jüri Üyelikleri, Güvenilir Ürün Zirvesi, Crown Otel, 01-10-2024, 01-10-2024 |
Sertifika, Mesleki Eğitim Değerlendirme ve Akreditasyon Eğitimi, Online, 26-02-2025, 26-02-2025 |
Araştırma, "Adalar İçin Yavaş Yemek " Çalıştayı saha arşatırması, Büyükada, 19-09-2024, 19-09-2024 |
Araştırma, Tübitak 2029 Projesi, İstanbul, 01-05-2025 |
[UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Gastronomi ve Mutfak Sanatları |
2023-, Doktor Öğretim Üyesi, Tam Zamanlı, Beykoz Üniversitesi, Sanat ve Tasarım Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Türkiye |
2021-, Doktor Öğretim Üyesi, Tam Zamanlı, İstanbul Aydın Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye |
2023-, Bölüm Başkanı, Beykoz Üniversitesi, Türkiye |
Kayıt Yok |
2024-2025, Gıda Güvenlği ve Sanitasyon, Lisans |
2024-2025, Gastronomide Sürdürülebilirlik, Lisans |
2024-2025, Ürün Geliştirme ve Duyusal Analiz, Lisans |
2024-2025, Sürdürülebilir Tarım Uygulamaları, Lisans |
2024-2025, Depolama Yönetimi ve Satınalma, Lisans |
2024-2025, Bitirme Projesi, Lisans |
2024-2025, Mutfak Kimyası Uygulamaları, Lisans |
2024-2025, Mutfak Kimyası, Lisans |
2023-2024, Bitirme Projesi, Lisans |
2023-2024, Mutfak Kimyası, Lisans |
2023-2024, Süt Ürünleri ve İşleme Yöntemleri, Lisans |
2023-2024, Depolama Yönetimi ve Satınalma, Lisans |
2023-2024, Gıda İşleme Yöntemleri, Lisans |
2023-2024, Yavaş Beslenme ve Gastronomi, Lisans |
2023-2024, Gıda Mevzuatı ve Sürdürülebilirlik, Lisans |
2023-2024, Gıda Güvenliği ve Sanitasyon, Lisans |
2022-2023, Besin Mikrobiyolojisi, Lisans |
2022-2023, Besin Güvenliği, Lisans |
2022-2023, Mutfak Kimyası, Lisans |
2021-2022, Bitirme Projesi-2, Lisans |
2021-2022, Bitirme Projesi-1, Lisans |
2021-2022, Et ve Et Ürünleri Teknolojisi, Lisans |
2021-2022, SÜT ÜRÜNLERİ VE TEKNOLOJİSİ, Lisans |
2021-2022, GIDA KALİTE KONTROL, Lisans |
2021-2022, GIDA KİMYASI II, Lisans |
2021-2022, MEYVE SEBZE TEKNOLOJİSİ, Lisans |
2021-2022, GIDA KATKI MADDELERİ, Lisans |
2021-2022, GIDA KİMYASI 1, Lisans |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Yönetim Kurulu Üyesi, Turizm ve Destinasyon yönetim Derneği, 2025- |
Üye, MARMARA GIDA MÜHENDİSLERİ ODASI, 2022-2024 |
Kayıt Yok |
(2019) "SENENİN YILDIZLARI" YILDIZ HOLDİNG |
(1991) "BAŞARI BURSU" TÜBİTAK |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Birlikte çalışılan kişi | Aktif Dönem | Çalışma Sayısı |
![]()
Mustafa Özilgen
Yeditepe Üniversitesi
|
2015 - 2020 | 3 |
![]()
Bernd Hitzmann
-
|
2015 | 3 |
![]()
Bahar Değerli
-
|
2015 | 2 |
![]()
Fatma Zehra Bakkaloğlu
-
|
2025 | 2 |
![]()
Hatice Nişancı
-
|
2025 | 2 |
![]()
Sena Tunçel
-
|
2020 | 2 |
![]()
Sungur Kaan Gökbulak
-
|
2020 | 2 |
![]()
Zeliha Berfi Demirci
-
|
2022 | 2 |
![]()
-
|
2025 | 1 |
![]()
Esra Sorgüven Öner
-
|
2015 | 1 |
![]()
Fatma Artemis Karaali
-
|
2010 | 1 |
![]()
Gökçe Gürün
-
|
2021 | 1 |
![]()
İlayda Fatma Değerli
-
|
2021 | 1 |
Alan Adı | Alandaki Toplam Öğretim Elemanı Sayısı | |
TÜBİTAK Araştırma Alanı | Sosyal Bilimler | 78285 |
YÖKSİS Temel Alan | Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı | 33733 |
YÖKSİS Bilim Alanı | Turizm | 2170 |
Anahtar Kelimeler | Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Et Teknolojisi, Gıda Kimyası |
Performans Kriteri | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | 2023 | 2024 | 2025 |
Ağırlıklı Puan | 50 | 0 | 0 | 0 | 0 | 65 | 4 | 4 | 0 | 2 | 290 |
Sıra (Araştırma Alanı İçinde) | 437 . | - | - | - | - | 476 . | 619 . | 635 . | - | 551 . | 104 . |
Sıra (Temel Alan İçinde) | 347 . | - | - | - | - | 394 . | 523 . | 551 . | - | 459 . | 74 . |
Sıra (Bilim Alanı İçinde) | 130 . | - | - | - | - | 173 . | 255 . | 319 . | - | 240 . | 15 . |
Sıra (Anahtar Kelime (1)) | 49 . | - | - | - | - | 96 . | 147 . | 170 . | - | 159 . | 10 . |
Sıra (Anahtar Kelime (2)) | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
Sıra (Anahtar Kelime (3)) | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
Toplam Yayın | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 2 | 1 | 2 | 0 | 1 | 11 |
Toplam Makale | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 2 | 1 | 0 | 0 | 0 | 1 |
Toplam Kitap | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 7 |
Toplam Bildiri | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 2 | 0 | 1 | 3 |
Makale (SCI) | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Makale (Uluslararası) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Makale (Ulusal) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 1 |
Kitap Yazarlığı | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Kitap Bölümü Yazarlığı | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 7 |
Bildiri (Uluslararası) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Bildiri (Ulusal) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 2 | 0 | 1 | 3 |