img
img
Dr. Öğr. Üyesi Serap NAZIR

Dr. Öğr. Üyesi Serap NAZIR

  • Sanat ve Tasarım Fakültesi
  • Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
  • -

Genel Bilgiler

Metrikler

UNIS
Yayın
19
Atıf
0
h-index
0
Proje
2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Alınan Eğitimler
Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Yeditepe Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Kimya Mühendisliği (Dr), 2009, 2019
Yüksek Lisans, Türkiye, Ege Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Bilimleri (Yl) (Tezli), 1989, 1993
Lisans, Türkiye, Ege Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, 1984, 1988
Araştırma Alanları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Yıllara Göre Yayın Sayıları
Yıllara Göre Atıf Sayıları
Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Yeditepe Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Kimya Mühendisliği (Dr), 2009, 2019
Yüksek Lisans, Türkiye, Ege Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Bilimleri (Yl) (Tezli), 1989, 1993
Lisans, Türkiye, Ege Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, 1984, 1988
Kayıt Yok
İngilizce, YÖKDİL, 50, 2022/1 Yük, 2022
İngilizce, YÖKDİL, 62, 2023/1 Yük, 2023
Konuşmalarım, Güvenilir Ürün Zirvesi, Crown Otel-İstanbul, 01-10-2024, 01-10-2024
Çalıştay, Adalar İçin Yavaş Yemek, Büyükada Beltur Otel İstanbul, 19-10-2023, 19-10-2023
Konuşmalarım, Colors Of The World, Dr. Kadir Topbaş Kültür ve Sanat Merkezi İstanbul, 19-04-2025, 19-04-2025
Jüri Üyelikleri, Bayat Ekmekli Lezzetler Yarışıyor, KOcaeli Kültür Merkezi, 08-02-2025, 08-02-2025
Jüri Üyelikleri, Güvenilir Ürün Zirvesi, Crown Otel, 01-10-2024, 01-10-2024
Sertifika, Mesleki Eğitim Değerlendirme ve Akreditasyon Eğitimi, Online, 26-02-2025, 26-02-2025
Araştırma, "Adalar İçin Yavaş Yemek " Çalıştayı saha arşatırması, Büyükada, 19-09-2024, 19-09-2024
Araştırma, Tübitak 2029 Projesi, İstanbul, 01-05-2025
[UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Gastronomi ve Mutfak Sanatları
2023-, Doktor Öğretim Üyesi, Tam Zamanlı, Beykoz Üniversitesi, Sanat ve Tasarım Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Türkiye
2021-, Doktor Öğretim Üyesi, Tam Zamanlı, İstanbul Aydın Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye
2023-, Bölüm Başkanı, Beykoz Üniversitesi, Türkiye
Kayıt Yok
2024-2025, Gıda Güvenlği ve Sanitasyon, Lisans
2024-2025, Gastronomide Sürdürülebilirlik, Lisans
2024-2025, Ürün Geliştirme ve Duyusal Analiz, Lisans
2024-2025, Sürdürülebilir Tarım Uygulamaları, Lisans
2024-2025, Depolama Yönetimi ve Satınalma, Lisans
2024-2025, Bitirme Projesi, Lisans
2024-2025, Mutfak Kimyası Uygulamaları, Lisans
2024-2025, Mutfak Kimyası, Lisans
2023-2024, Bitirme Projesi, Lisans
2023-2024, Mutfak Kimyası, Lisans
2023-2024, Süt Ürünleri ve İşleme Yöntemleri, Lisans
2023-2024, Depolama Yönetimi ve Satınalma, Lisans
2023-2024, Gıda İşleme Yöntemleri, Lisans
2023-2024, Yavaş Beslenme ve Gastronomi, Lisans
2023-2024, Gıda Mevzuatı ve Sürdürülebilirlik, Lisans
2023-2024, Gıda Güvenliği ve Sanitasyon, Lisans
2022-2023, Besin Mikrobiyolojisi, Lisans
2022-2023, Besin Güvenliği, Lisans
2022-2023, Mutfak Kimyası, Lisans
2021-2022, Bitirme Projesi-2, Lisans
2021-2022, Bitirme Projesi-1, Lisans
2021-2022, Et ve Et Ürünleri Teknolojisi, Lisans
2021-2022, SÜT ÜRÜNLERİ VE TEKNOLOJİSİ, Lisans
2021-2022, GIDA KALİTE KONTROL, Lisans
2021-2022, GIDA KİMYASI II, Lisans
2021-2022, MEYVE SEBZE TEKNOLOJİSİ, Lisans
2021-2022, GIDA KATKI MADDELERİ, Lisans
2021-2022, GIDA KİMYASI 1, Lisans
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Yönetim Kurulu Üyesi, Turizm ve Destinasyon yönetim Derneği, 2025-
Üye, MARMARA GIDA MÜHENDİSLERİ ODASI, 2022-2024
Kayıt Yok
Atıf bilgisi bulunmamaktadır
(2019) "SENENİN YILDIZLARI" YILDIZ HOLDİNG
(1991) "BAŞARI BURSU" TÜBİTAK
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Birlikte çalışılan kişi Aktif Dönem Çalışma Sayısı
Mustafa Özilgen
Yeditepe Üniversitesi
2015 - 2020 3
Bernd Hitzmann
-
2015 3
Bahar Değerli
-
2015 2
Fatma Zehra Bakkaloğlu
-
2025 2
Hatice Nişancı
-
2025 2
Sena Tunçel
-
2020 2
Sungur Kaan Gökbulak
-
2020 2
Zeliha Berfi Demirci
-
2022 2
-
2025 1
Esra Sorgüven Öner
-
2015 1
Fatma Artemis Karaali
-
2010 1
Gökçe Gürün
-
2021 1
İlayda Fatma Değerli
-
2021 1
2025 için Puan Bazlı Sıralamalar
Sıra (Araştırma Alanı İçinde)
104.
78285 araştırmacı içinde
Sıra (Temel Alan İçinde)
74.
33733 araştırmacı içinde
Sıra (Bilim Alanı İçinde)
15.
2170 araştırmacı içinde
Alan Adı Alandaki Toplam Öğretim Elemanı Sayısı
TÜBİTAK Araştırma Alanı Sosyal Bilimler 78285
YÖKSİS Temel Alan Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı 33733
YÖKSİS Bilim Alanı Turizm 2170
Anahtar Kelimeler Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Et Teknolojisi, Gıda Kimyası
Performans Kriteri 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 2022 2023 2024 2025
Ağırlıklı Puan 50 0 0 0 0 65 4 4 0 2 290
Sıra (Araştırma Alanı İçinde) 437 . - - - - 476 . 619 . 635 . - 551 . 104 .
Sıra (Temel Alan İçinde) 347 . - - - - 394 . 523 . 551 . - 459 . 74 .
Sıra (Bilim Alanı İçinde) 130 . - - - - 173 . 255 . 319 . - 240 . 15 .
Sıra (Anahtar Kelime (1)) 49 . - - - - 96 . 147 . 170 . - 159 . 10 .
Sıra (Anahtar Kelime (2)) - - - - - - - - - - -
Sıra (Anahtar Kelime (3)) - - - - - - - - - - -
Toplam Yayın 1 0 0 0 0 2 1 2 0 1 11
Toplam Makale 1 0 0 0 0 2 1 0 0 0 1
Toplam Kitap 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 7
Toplam Bildiri 0 0 0 0 0 0 0 2 0 1 3
Makale (SCI) 1 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0
Makale (Uluslararası) 0 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0
Makale (Ulusal) 0 0 0 0 0 0 1 0 0 0 1
Kitap Yazarlığı 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Kitap Bölümü Yazarlığı 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 7
Bildiri (Uluslararası) 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Bildiri (Ulusal) 0 0 0 0 0 0 0 2 0 1 3
Atıfları ve Metrikleri
Atıfları ve Metrikleri