| Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Yeditepe Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Kimya Mühendisliği (Dr), 2009, 2019 | 
| Yüksek Lisans, Türkiye, Ege Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Bilimleri (Yl) (Tezli), 1989, 1993 | 
| Lisans, Türkiye, Ege Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, 1984, 1988 | 
| Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Yeditepe Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Kimya Mühendisliği (Dr), 2009, 2019 | 
| Yüksek Lisans, Türkiye, Ege Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Bilimleri (Yl) (Tezli), 1989, 1993 | 
| Lisans, Türkiye, Ege Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, 1984, 1988 | 
| Kayıt Yok | 
| İngilizce, YÖKDİL, 50, 2022/1 Yük, 2022 | 
| İngilizce, YÖKDİL, 62, 2023/1 Yük, 2023 | 
| Konuşmalarım, Güvenilir Ürün Zirvesi, Crown Otel-İstanbul, 01-10-2024, 01-10-2024 | 
| Çalıştay, Adalar İçin Yavaş Yemek, Büyükada Beltur Otel İstanbul, 19-10-2023, 19-10-2023 | 
| Konuşmalarım, Colors Of The World, Dr. Kadir Topbaş Kültür ve Sanat Merkezi İstanbul, 19-04-2025, 19-04-2025 | 
| Jüri Üyelikleri, Bayat Ekmekli Lezzetler Yarışıyor, KOcaeli Kültür Merkezi, 08-02-2025, 08-02-2025 | 
| Jüri Üyelikleri, Güvenilir Ürün Zirvesi, Crown Otel, 01-10-2024, 01-10-2024 | 
| Sertifika, Mesleki Eğitim Değerlendirme ve Akreditasyon Eğitimi, Online, 26-02-2025, 26-02-2025 | 
| Araştırma, "Adalar İçin Yavaş Yemek " Çalıştayı saha arşatırması, Büyükada, 19-09-2024, 19-09-2024 | 
| Araştırma, Tübitak 2029 Projesi, İstanbul, 01-05-2025 | 
| [UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Gastronomi ve Mutfak Sanatları | 
| 2023-, Doktor Öğretim Üyesi, Tam Zamanlı, Beykoz Üniversitesi, Sanat ve Tasarım Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Türkiye | 
| 2021-, Doktor Öğretim Üyesi, Tam Zamanlı, İstanbul Aydın Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye | 
| 2023-, Bölüm Başkanı, Beykoz Üniversitesi, Türkiye | 
| Kayıt Yok | 
| 2025-2026, Mutfak Organizasyonu, Lisans | 
| 2025-2026, Bitirme Projesi, Lisans | 
| 2025-2026, Sanat ve Uygarlık Tarihi, Lisans | 
| 2025-2026, Gastronomi ve Göstergebilim, Lisans | 
| 2025-2026, Gıda Mevzuatı ve Sürdürülebilirlik, Lisans | 
| 2025-2026, Catering, Lisans | 
| 2025-2026, Gıda Bilimi, Lisans | 
| 2025-2026, Gıda Güvenliği ve Sanitasyon, Lisans | 
| 2025-2026, Pakmaya ile Ürün Geliştirme ve Duyusal Analiz, Lisans | 
| 2025-2026, Gıda Güvenliği, Lisans | 
| 2024-2025, Gıda Güvenlği ve Sanitasyon, Lisans | 
| 2024-2025, Gastronomide Sürdürülebilirlik, Lisans | 
| 2024-2025, Ürün Geliştirme ve Duyusal Analiz, Lisans | 
| 2024-2025, Sürdürülebilir Tarım Uygulamaları, Lisans | 
| 2024-2025, Depolama Yönetimi ve Satınalma, Lisans | 
| 2024-2025, Bitirme Projesi, Lisans | 
| 2024-2025, Mutfak Kimyası Uygulamaları, Lisans | 
| 2024-2025, Mutfak Kimyası, Lisans | 
| 2023-2024, Bitirme Projesi, Lisans | 
| 2023-2024, Mutfak Kimyası, Lisans | 
| 2023-2024, Süt Ürünleri ve İşleme Yöntemleri, Lisans | 
| 2023-2024, Depolama Yönetimi ve Satınalma, Lisans | 
| 2023-2024, Gıda İşleme Yöntemleri, Lisans | 
| 2023-2024, Yavaş Beslenme ve Gastronomi, Lisans | 
| 2023-2024, Gıda Mevzuatı ve Sürdürülebilirlik, Lisans | 
| 2023-2024, Gıda Güvenliği ve Sanitasyon, Lisans | 
| 2022-2023, Besin Mikrobiyolojisi, Lisans | 
| 2022-2023, Besin Güvenliği, Lisans | 
| 2022-2023, Mutfak Kimyası, Lisans | 
| 2021-2022, Bitirme Projesi-2, Lisans | 
| 2021-2022, Bitirme Projesi-1, Lisans | 
| 2021-2022, Et ve Et Ürünleri Teknolojisi, Lisans | 
| 2021-2022, SÜT ÜRÜNLERİ VE TEKNOLOJİSİ, Lisans | 
| 2021-2022, GIDA KALİTE KONTROL, Lisans | 
| 2021-2022, GIDA KİMYASI II, Lisans | 
| 2021-2022, MEYVE SEBZE TEKNOLOJİSİ, Lisans | 
| 2021-2022, GIDA KATKI MADDELERİ, Lisans | 
| 2021-2022, GIDA KİMYASI 1, Lisans | 
| Kayıt Yok | 
| Kayıt Yok | 
| Kayıt Yok | 
| Kayıt Yok | 
| Kayıt Yok | 
| Kayıt Yok | 
| Yönetim Kurulu Üyesi, Turizm ve Destinasyon yönetim Derneği, 2025- | 
| Üye, MARMARA GIDA MÜHENDİSLERİ ODASI, 2022-2024 | 
| Kayıt Yok | 
| (2019) "SENENİN YILDIZLARI" YILDIZ HOLDİNG | 
| (1991) "BAŞARI BURSU" TÜBİTAK | 
| Kayıt Yok | 
| Kayıt Yok | 
| Birlikte çalışılan kişi | Aktif Dönem | Çalışma Sayısı | 
|   
											Mustafa Özilgen
									 
																							Yeditepe Üniversitesi
										
				 | 2015 - 2020 | 3 | 
|   
											Bernd Hitzmann
									 
											-
										
				 | 2015 | 3 | 
|   
											Bahar Değerli
									 
											-
										
				 | 2015 | 2 | 
|   
											Fatma Zehra Bakkaloğlu
									 
											-
										
				 | 2025 | 2 | 
|   
											Hatice Nişancı
									 
											-
										
				 | 2025 | 2 | 
|   
											Sena Tunçel
									 
											-
										
				 | 2020 | 2 | 
|   
											Sungur Kaan Gökbulak
									 
											-
										
				 | 2020 | 2 | 
|   
											Zeliha Berfi Demirci
									 
											-
										
				 | 2022 | 2 | 
|   
																							Beykoz Üniversitesi
										
				 | 2025 | 1 | 
|   
											Esra Sorgüven Öner
									 
											-
										
				 | 2015 | 1 | 
|   
											Fatma Artemis Karaali
									 
											-
										
				 | 2010 | 1 | 
|   
											Gökçe Gürün
									 
											-
										
				 | 2021 | 1 | 
|   
											İlayda Fatma Değerli
									 
											-
										
				 | 2021 | 1 | 
| Alan Adı | Alandaki Toplam Öğretim Elemanı Sayısı | |
| TÜBİTAK Araştırma Alanı | Sosyal Bilimler | 79048 | 
| YÖKSİS Temel Alan | Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı | 33940 | 
| YÖKSİS Bilim Alanı | Turizm | 2181 | 
| Anahtar Kelimeler | Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Et Teknolojisi, Gıda Kimyası | |
| Performans Kriteri | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | 2023 | 2024 | 2025 | 
| Ağırlıklı Puan | 50 | 0 | 0 | 0 | 0 | 65 | 4 | 4 | 0 | 2 | 290 | 
| Sıra (Araştırma Alanı İçinde) | 431 . | - | - | - | - | 482 . | 613 . | 633 . | - | 558 . | 161 . | 
| Sıra (Temel Alan İçinde) | 344 . | - | - | - | - | 396 . | 524 . | 552 . | - | 457 . | 113 . | 
| Sıra (Bilim Alanı İçinde) | 131 . | - | - | - | - | 173 . | 251 . | 317 . | - | 241 . | 27 . | 
| Sıra (Anahtar Kelime (1)) | 51 . | - | - | - | - | 101 . | 149 . | 174 . | - | 160 . | 17 . | 
| Sıra (Anahtar Kelime (2)) | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| Sıra (Anahtar Kelime (3)) | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | 
| Toplam Yayın | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 2 | 1 | 2 | 0 | 1 | 11 | 
| Toplam Makale | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 2 | 1 | 0 | 0 | 0 | 1 | 
| Toplam Kitap | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 7 | 
| Toplam Bildiri | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 2 | 0 | 1 | 3 | 
| Makale (SCI) | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| Makale (Uluslararası) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| Makale (Ulusal) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 1 | 
| Kitap Yazarlığı | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| Kitap Bölümü Yazarlığı | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 7 | 
| Bildiri (Uluslararası) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| Bildiri (Ulusal) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 2 | 0 | 1 | 3 | 
 Atıfları ve Metrikleri
			Atıfları ve Metrikleri
		 Atıfları ve Metrikleri
			Atıfları ve Metrikleri