img
img
THE EFFECT OF REDUCING SALT IN PASTRAMI PRODUCTION ON QUALITY AND INVESTIGATION OF ALTERNATIVE APPLICATIONS TO SALT  
Yazarlar (3)
Dr. Öğr. Üyesi Serap NAZIR Dr. Öğr. Üyesi Serap NAZIR
Beykoz Üniversitesi, Türkiye
Gökçe Gürün
İlayda Fatma Değerli
Devamını Göster
Makale Türü Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri)
Makale Alt Türü Ulusal alan endekslerinde (TR Dizin, ULAKBİM) yayınlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden makale
Dergi Adı International Journal of Food Engineering Research
Dergi ISSN 2149-5777
Dergi Tarandığı Indeksler TR DİZİN
Makale Dili Türkçe
Basım Tarihi 04-2021
Cilt No 7
Sayı 1
Sayfalar 33 / 54
Doi Numarası 10.17932/IAU.IJFER.2015.003/ijfer_v07i1003