img
img
Assessment of the energy and exergy efficiencies of farm to fork grain cultivation and bread making processes in Turkey and Germany  
Yazarlar (8)
Mustafa Özilgen
Yeditepe Üniversitesi, Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Serap NAZIR Dr. Öğr. Üyesi Serap NAZIR
İstanbul Aydın Üniversitesi, Türkiye
Bahar Değerli
Bahar Değerli
Esra Sorgüven Öner
Türkiye
Bernd Hitzmann
Bernd Hitzmann
Bernd Hitzmann
Devamını Göster
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayınlanan tam makale
Dergi Adı Energy
Dergi ISSN 0360-5442 Wos Dergi Scopus Dergi
Dergi Tarandığı Indeksler SCI
Dergi Grubu Q4
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 01-2015
Cilt No 93
Sayı 1
Sayfalar 421 / 434
Doi Numarası 10.1016/j.energy.2015.08.095
Makale Linki http://dx.doi.org/10.1016/j.energy.2015.08.095