img
img
How to reduce environmental impact of hamburger menu  
Yazarlar (2)
Mustafa Özilgen
Yeditepe Üniversitesi, Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Serap NAZIR Dr. Öğr. Üyesi Serap NAZIR
İstanbul Aydın Üniversitesi, Türkiye
Devamını Göster
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Diğer hakemli uluslarası dergilerde yayınlanan tam makale
Dergi Adı International Journal of Global Warming
Dergi ISSN 1758-2083 Wos Dergi Scopus Dergi
Dergi Tarandığı Indeksler EI: Engineering Index
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 10-2020
Cilt No 22
Sayı 2
Sayfalar 235 / 254
Doi Numarası 10.1504/IJGW.2020.110300
Makale Linki http://dx.doi.org/10.1504/ijgw.2020.110300
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları
How to reduce environmental impact of hamburger menu

Paylaş