img
img
Dr. Öğr. Üyesi Nur ERTÜRK

Dr. Öğr. Üyesi Nur ERTÜRK

  • Sanat ve Tasarım Fakültesi
  • Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
  • -

Genel Bilgiler

Metrikler

UNIS
Yayın
16
Atıf
0
h-index
0
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Alınan Eğitimler
Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Turizm İşletmeciliği Bölümü, 2019, 2024
Yüksek Lisans, Türkiye, Balıkesir Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği (Yl) (Tezli), 2017, 2019
Lisans, Türkiye, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Turizm İşletmeciliği Bölümü, 2014, 2016
Ön Lisans, Türkiye, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Ortaca Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü, 2012, 2014
Araştırma Alanları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Turizm Pazarlaması, Turizm İşletmeciliği
Yıllara Göre Yayın Sayıları
Yıllara Göre Atıf Sayıları
Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Turizm İşletmeciliği Bölümü, 2019, 2024
Yüksek Lisans, Türkiye, Balıkesir Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği (Yl) (Tezli), 2017, 2019
Lisans, Türkiye, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Turizm İşletmeciliği Bölümü, 2014, 2016
Ön Lisans, Türkiye, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Ortaca Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü, 2012, 2014
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Çalışma, SEYAHAT DERGİLERİNDEKİ REKLAMLARIN DÖNÜŞEN YÜZÜ, İstanbul, 01-02-2025
Çalışma, Birgi’nin Metalaşmamasına Yönelik Çözüm Önerileri Kapsamında Yerel Halkın Bakış Açısı, izmir, 10-03-2025
Çalışma, Glamping Faaliyetlerine Katılan Yerli Turistlerin Seyahat Motivasyonları, Yenilik Arayışları ve Davr, izmir, 23-04-2025
[UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Gastronomi ve Mutfak Sanatları
[UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Turizm Pazarlaması
[UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Turizm İşletmeciliği
2025-, Doktor Öğretim Üyesi, Tam Zamanlı, Beykoz Üniversitesi, Sanat ve Tasarım Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Türkiye
Kayıt Yok
Kayıt Yok
2024-2025, Girişimcilik, Lisans
2024-2025, Hastalıklarda Beslenme ve Güncel Diyetler, Lisans
2024-2025, Menü Planlama ve Maliyetleme, Lisans
2024-2025, Mutfak Tarihi, Lisans
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Ertürk, N. (2025) "Yöresel Bir Lezzet: Galnış (Gılnış)", Kitap: Online Turizm Ansiklopedisi, : Detay yayıncılık, Bölüm Sayfaları: / , ISBN: 978-605-72949-1-3 
Ertürk, N. (2025) "Mona Glamping / Seferihisar", Kitap: Online Turizm Ansiklopedisi, : Detay yayıncılık, Bölüm Sayfaları: / , ISBN: ISBN:978-605-72949 
Ertürk, N. (2025) "Sürdürülebilir Kullanım Alanı", Kitap: Sürdürülebilir Kullanım Alanı, İstanbul/Türkiye : Turizm Ansiklopedisi, Bölüm Sayfaları: / , ISBN: 1 
Ertürk, N. (2024) "Hüzün Turizminde Destinasyon Markalama", Kitap: Özel İlgi Turizmi Kapsamında Destinasyon Markalama, : Detay yayıncılık, Bölüm Sayfaları: 88 / 102, ISBN: 978-625-5535-14-5 
Ertürk, N. (2023) "Yiyecek-İçecek İşletmelerinde Küyerelleşme Yaklaşımları", Kitap: Turizmde Küreselden Yerelliğe: Küyerelleşme, : Detay yayıncılık, Bölüm Sayfaları: 78 / 101, ISBN: ISBN:978-605-254-866-0 
Ertürk, N. (2022) "Söylem Analizi", Kitap: Nitel Araştırma Yöntemleri, : Detay yayıncılık, Bölüm Sayfaları: 179 / 198, ISBN: 9786052546604 
Ertürk, N., Karaca, K.Ç. (2021) "Bursa", Kitap: Turist Rehberleri İçin Şehir Turu Rehberi, : Detay yayıncılık, Bölüm Sayfaları: 120 / 137, ISBN: ISBN:978-605-254-374-0 
Ünal, Ş.K., Ertürk, N., Çolakoğlu, Ü. (2021) "Seyahat Acentalarında Gizli Müşteri Programlarının Güçlendirilmesi Yönelik Bir Çalışma", Kitap: Turizm İşletmeciliği, Pazarlaması ve Ekonomisi, : Gazi Kitabevi Tic. Ltd. Şti, Bölüm Sayfaları: 143 / 167, ISBN: 978-625-7315-90-6 
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Atıf bilgisi bulunmamaktadır
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Birlikte çalışılan kişi Aktif Dönem Çalışma Sayısı
Kağan Çağrı Karaca
Dokuz Eylül Üniversitesi
2021 - 2025 2
Gülay Özdemir Yılmaz
Balıkesir Üniversitesi
2025 2
-
2025 1
Gülay Özaltın Türker
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi
2025 1
Hüseyin Çeken
-
2025 1
Ülker Çolakoğlu
-
2021 1
İbrahim Akça
-
2024 1
Özkan Demir
-
2024 1
Şule Kaya Ünal
-
2021 1
Özlem Köroğlu
-
2025 1
2025 için Puan Bazlı Sıralamalar
Sıra (Araştırma Alanı İçinde)
184.
78285 araştırmacı içinde
Sıra (Temel Alan İçinde)
139.
33733 araştırmacı içinde
Sıra (Bilim Alanı İçinde)
36.
2170 araştırmacı içinde
Alan Adı Alandaki Toplam Öğretim Elemanı Sayısı
TÜBİTAK Araştırma Alanı Sosyal Bilimler 78285
YÖKSİS Temel Alan Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı 33733
YÖKSİS Bilim Alanı Turizm 2170
Anahtar Kelimeler Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Turizm Pazarlaması, Turizm İşletmeciliği
Performans Kriteri 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 2022 2023 2024 2025
Ağırlıklı Puan 0 0 0 0 0 0 80 40 40 47 175
Sıra (Araştırma Alanı İçinde) - - - - - - 543 . 599 . 565 . 506 . 184 .
Sıra (Temel Alan İçinde) - - - - - - 447 . 515 . 493 . 414 . 139 .
Sıra (Bilim Alanı İçinde) - - - - - - 205 . 292 . 207 . 205 . 36 .
Sıra (Anahtar Kelime (1)) - - - - - - 114 . 151 . 142 . 135 . 22 .
Sıra (Anahtar Kelime (2)) - - - - - - 110 . 140 . 108 . 107 . 10 .
Sıra (Anahtar Kelime (3)) - - - - - - 172 . 227 . 161 . 162 . 32 .
Toplam Yayın 0 0 0 0 0 0 2 1 1 4 8
Toplam Makale 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 3
Toplam Kitap 0 0 0 0 0 0 2 1 1 1 3
Toplam Bildiri 0 0 0 0 0 0 0 0 0 3 2
Makale (SCI) 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Makale (Uluslararası) 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1
Makale (Ulusal) 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 2
Kitap Yazarlığı 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Kitap Bölümü Yazarlığı 0 0 0 0 0 0 2 1 1 1 3
Bildiri (Uluslararası) 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 2
Bildiri (Ulusal) 0 0 0 0 0 0 0 0 0 3 0
Atıfları ve Metrikleri
Atıfları ve Metrikleri