| Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Turizm İşletmeciliği Bölümü, 2019, 2024 | 
| Yüksek Lisans, Türkiye, Balıkesir Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği (Yl) (Tezli), 2017, 2019 | 
| Lisans, Türkiye, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Turizm İşletmeciliği Bölümü, 2014, 2016 | 
| Ön Lisans, Türkiye, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Ortaca Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü, 2012, 2014 | 
| Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Turizm İşletmeciliği Bölümü, 2019, 2024 | 
| Yüksek Lisans, Türkiye, Balıkesir Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği (Yl) (Tezli), 2017, 2019 | 
| Lisans, Türkiye, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Turizm İşletmeciliği Bölümü, 2014, 2016 | 
| Ön Lisans, Türkiye, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Ortaca Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü, 2012, 2014 | 
| Kayıt Yok | 
| Kayıt Yok | 
| Çalışma, SEYAHAT DERGİLERİNDEKİ REKLAMLARIN DÖNÜŞEN YÜZÜ, İstanbul, 01-02-2025 | 
| Çalışma, Birgi’nin Metalaşmamasına Yönelik Çözüm Önerileri Kapsamında Yerel Halkın Bakış Açısı, izmir, 10-03-2025 | 
| Çalışma, Glamping Faaliyetlerine Katılan Yerli Turistlerin Seyahat Motivasyonları, Yenilik Arayışları ve Davr, izmir, 23-04-2025 | 
| [UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Gastronomi ve Mutfak Sanatları | 
| [UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Turizm Pazarlaması | 
| [UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Turizm İşletmeciliği | 
| 2025-, Doktor Öğretim Üyesi, Tam Zamanlı, Beykoz Üniversitesi, Sanat ve Tasarım Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Türkiye | 
| Kayıt Yok | 
| Kayıt Yok | 
| 2025-2026, Mutfak Kültürü ve Tarihi, Lisans | 
| 2025-2026, Gastronomi Turizmi, Lisans | 
| 2025-2026, Bilimsel Yazım, Lisans | 
| 2025-2026, Gastronomi Bilimi, Lisans | 
| 2025-2026, Yiyecek ve İçecek Sektöründe Pazarlama, Lisans | 
| 2025-2026, Gastronomi Tarihinde Yemek İnanışları Ve Ritüelleri, Lisans | 
| 2025-2026, Gastronomide Yemek İnanışları ve Ritüelleri, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık | 
| 2025-2026, Yiyecek ve İçecek Sektöründe Pazarlama, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık | 
| 2025-2026, Gastronomi Bilimi, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık | 
| 2025-2026, Bilimsel Yazım, Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık | 
| 2024-2025, Girişimcilik, Lisans | 
| 2024-2025, Hastalıklarda Beslenme ve Güncel Diyetler, Lisans | 
| 2024-2025, Menü Planlama ve Maliyetleme, Lisans | 
| 2024-2025, Mutfak Tarihi, Lisans | 
| Kayıt Yok | 
| Kayıt Yok | 
| Kayıt Yok | 
| Kayıt Yok | 
| Kayıt Yok | 
| Kayıt Yok | 
| Kayıt Yok | 
| Kayıt Yok | 
| Kayıt Yok | 
| Kayıt Yok | 
| Kayıt Yok | 
| Kayıt Yok | 
| Birlikte çalışılan kişi | Aktif Dönem | Çalışma Sayısı | 
|   
											Kağan Çağrı Karaca
									  Dokuz Eylül Üniversitesi | 2021 - 2025 | 2 | 
|   
											Gülay Özdemir Yılmaz
									  Balıkesir Üniversitesi | 2025 | 2 | 
|   
																							Beykoz Üniversitesi
										
				 | 2025 | 1 | 
|   
											Gülay Özaltın Türker
									  Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi | 2025 | 1 | 
|   
											Hüseyin Çeken
									  Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi | 2025 | 1 | 
|   
											Melek Ece Öncüer Çivici
									 
											-
										
				 | 2025 | 1 | 
|   
											Ülker Çolakoğlu
									 
											-
										
				 | 2021 | 1 | 
|   
											İbrahim Akça
									 
											-
										
				 | 2024 | 1 | 
|   
											Özkan Demir
									 
											-
										
				 | 2024 | 1 | 
|   
											Şule Kaya Ünal
									 
											-
										
				 | 2021 | 1 | 
|   
											Özlem Köroğlu
									  Balıkesir Üniversitesi | 2025 | 1 | 
|   
											Nur Ertürk
									 
											-
										
				 | 2019 | 1 | 
| Alan Adı | Alandaki Toplam Öğretim Elemanı Sayısı | |
| TÜBİTAK Araştırma Alanı | Sosyal Bilimler | 79048 | 
| YÖKSİS Temel Alan | Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı | 33940 | 
| YÖKSİS Bilim Alanı | Turizm | 2181 | 
| Anahtar Kelimeler | Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Turizm Pazarlaması, Turizm İşletmeciliği | |
| Performans Kriteri | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | 2023 | 2024 | 2025 | 
| Ağırlıklı Puan | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 80 | 40 | 40 | 47 | 190 | 
| Sıra (Araştırma Alanı İçinde) | - | - | - | - | - | - | 537 . | 597 . | 563 . | 513 . | 242 . | 
| Sıra (Temel Alan İçinde) | - | - | - | - | - | - | 448 . | 516 . | 490 . | 412 . | 177 . | 
| Sıra (Bilim Alanı İçinde) | - | - | - | - | - | - | 202 . | 289 . | 204 . | 205 . | 44 . | 
| Sıra (Anahtar Kelime (1)) | - | - | - | - | - | - | 117 . | 154 . | 139 . | 137 . | 28 . | 
| Sıra (Anahtar Kelime (2)) | - | - | - | - | - | - | 106 . | 139 . | 107 . | 109 . | 14 . | 
| Sıra (Anahtar Kelime (3)) | - | - | - | - | - | - | 171 . | 227 . | 160 . | 160 . | 34 . | 
| Toplam Yayın | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 2 | 1 | 1 | 4 | 9 | 
| Toplam Makale | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 4 | 
| Toplam Kitap | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 2 | 1 | 1 | 1 | 3 | 
| Toplam Bildiri | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 3 | 2 | 
| Makale (SCI) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| Makale (Uluslararası) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 2 | 
| Makale (Ulusal) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 2 | 
| Kitap Yazarlığı | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| Kitap Bölümü Yazarlığı | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 2 | 1 | 1 | 1 | 3 | 
| Bildiri (Uluslararası) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 2 | 
| Bildiri (Ulusal) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 3 | 0 | 
 Atıfları ve Metrikleri
			Atıfları ve Metrikleri
		 Atıfları ve Metrikleri
			Atıfları ve Metrikleri