img
img
Gastronomi Turizminde Sürdürülebilir Alternatifler: Algler ve Deniz Otları  
Yazarlar (1)
Dr. Öğr. Üyesi Nur ERTÜRK Dr. Öğr. Üyesi Nur ERTÜRK
Beykoz Üniversitesi, Türkiye
Devamını Göster
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Özet Metin Olarak Yayınlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili Türkçe
Kongre Adı Beykoz Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi tarafından 13-14 Mayıs 2025 tarihlerinde düzenlenen III. Disiplinlerarası Sanat, Tasarım ve Sosyal Bilimler Uluslararası Sempozyumu
Kongre Tarihi 13-05-2025 /
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir İstanbul
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş