img
img
Arş. Gör. Ayşenur Erten MARAZ

Arş. Gör. Ayşenur Erten MARAZ

  • Sanat ve Tasarım Fakültesi
  • Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
  • -

Genel Bilgiler

Metrikler

UNIS
Yayın
5
Atıf
0
h-index
0
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Alınan Eğitimler
Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Kocaeli Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Gastronomi ve Mutfak Sanatları (Dr), 2024
Yüksek Lisans, Türkiye, Başkent Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Gastronomi ve Mutfak Sanatları (Yl) (Tezli), 2022, 2024
Lisans, Türkiye, Başkent Üniversitesi, Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, 2018, 2022
Lisans, Türkiye, Başkent Üniversitesi, İletişim Fakültesi, Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü, 2016, 2021
Araştırma Alanları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Yıllara Göre Yayın Sayıları
Yıllara Göre Atıf Sayıları
Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Kocaeli Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Gastronomi ve Mutfak Sanatları (Dr), 2024
Yüksek Lisans, Türkiye, Başkent Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Gastronomi ve Mutfak Sanatları (Yl) (Tezli), 2022, 2024
Lisans, Türkiye, Başkent Üniversitesi, Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, 2018, 2022
Lisans, Türkiye, Başkent Üniversitesi, İletişim Fakültesi, Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü, 2016, 2021
Kayıt Yok
İngilizce, YÖKDİL, 56, 2023/1 Yük, 2023
Sertifika, Osmanlı Türkçesinde Kolay Metinler, Ankara, 01-01-2021, 17-02-2021
Sertifika, Diksiyon, Spikerlik ve Sunuculuk, Ankara, 11-04-2021, 11-06-2021
Sertifika, Etkili ve Hızlı Okuma, Eskişehir, 01-05-2015, 01-07-2015
Kurs, Butik Çikolata Kursu, İstanbul, 26-05-2024
[UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Gastronomi ve Mutfak Sanatları
2023-, Araştırma Görevlisi, Tam Zamanlı, Beykoz Üniversitesi, Sanat ve Tasarım Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Türkiye
Kayıt Yok
Kayıt Yok
2024-2025, Mutfak Kimyası Uygulamaları, Lisans
2023-2024, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bilimine Giriş, Lisans
2023-2024, Mutfak Kimyası, Lisans
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
(Ulusal - Kitap) SINIR/SIZ: Dijital Çağdan Sonra; II. Disiplinlerarası Sanat, Tasarım ve Sosyal Bilimler Uluslararası Sempozyumu Bildiri Özet Kitabı, 2024, Editör
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Atıf bilgisi bulunmamaktadır
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Kayıt Yok
Birlikte çalışılan kişi Aktif Dönem Çalışma Sayısı
-
2024 1
Nurten Beyter
-
2024 1
Düşehan Şahingöz
-
2024 1
2025 için Puan Bazlı Sıralamalar
Sıra (Araştırma Alanı İçinde)
309.
78285 araştırmacı içinde
Sıra (Temel Alan İçinde)
258.
33733 araştırmacı içinde
Sıra (Bilim Alanı İçinde)
98.
2170 araştırmacı içinde
Alan Adı Alandaki Toplam Öğretim Elemanı Sayısı
TÜBİTAK Araştırma Alanı Sosyal Bilimler 78285
YÖKSİS Temel Alan Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı 33733
YÖKSİS Bilim Alanı Turizm 2170
Anahtar Kelimeler Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Performans Kriteri 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 2022 2023 2024 2025
Ağırlıklı Puan 0 0 0 0 0 0 0 0 10 13 40
Sıra (Araştırma Alanı İçinde) - - - - - - - - 595 . 540 . 309 .
Sıra (Temel Alan İçinde) - - - - - - - - 523 . 448 . 258 .
Sıra (Bilim Alanı İçinde) - - - - - - - - 229 . 231 . 98 .
Sıra (Anahtar Kelime (1)) - - - - - - - - 156 . 152 . 72 .
Toplam Yayın 0 0 0 0 0 0 0 0 1 3 1
Toplam Makale 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Toplam Kitap 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1
Toplam Bildiri 0 0 0 0 0 0 0 0 1 3 0
Makale (SCI) 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Makale (Uluslararası) 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Makale (Ulusal) 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Kitap Yazarlığı 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Kitap Bölümü Yazarlığı 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1
Bildiri (Uluslararası) 0 0 0 0 0 0 0 0 1 2 0
Bildiri (Ulusal) 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 0
Atıfları ve Metrikleri
Atıfları ve Metrikleri