Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Kocaeli Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Gastronomi ve Mutfak Sanatları (Dr), 2024 |
Yüksek Lisans, Türkiye, Başkent Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Gastronomi ve Mutfak Sanatları (Yl) (Tezli), 2022, 2024 |
Lisans, Türkiye, Başkent Üniversitesi, Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, 2018, 2022 |
Lisans, Türkiye, Başkent Üniversitesi, İletişim Fakültesi, Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü, 2016, 2021 |
Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Kocaeli Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Gastronomi ve Mutfak Sanatları (Dr), 2024 |
Yüksek Lisans, Türkiye, Başkent Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Gastronomi ve Mutfak Sanatları (Yl) (Tezli), 2022, 2024 |
Lisans, Türkiye, Başkent Üniversitesi, Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, 2018, 2022 |
Lisans, Türkiye, Başkent Üniversitesi, İletişim Fakültesi, Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü, 2016, 2021 |
Kayıt Yok |
İngilizce, YÖKDİL, 56, 2023/1 Yük, 2023 |
Sertifika, Osmanlı Türkçesinde Kolay Metinler, Ankara, 01-01-2021, 17-02-2021 |
Sertifika, Diksiyon, Spikerlik ve Sunuculuk, Ankara, 11-04-2021, 11-06-2021 |
Sertifika, Etkili ve Hızlı Okuma, Eskişehir, 01-05-2015, 01-07-2015 |
Kurs, Butik Çikolata Kursu, İstanbul, 26-05-2024 |
[UAK] Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm Gastronomi ve Mutfak Sanatları |
2023-, Araştırma Görevlisi, Tam Zamanlı, Beykoz Üniversitesi, Sanat ve Tasarım Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Türkiye |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
2024-2025, Mutfak Kimyası Uygulamaları, Lisans |
2023-2024, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bilimine Giriş, Lisans |
2023-2024, Mutfak Kimyası, Lisans |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
(Ulusal - Kitap) SINIR/SIZ: Dijital Çağdan Sonra; II. Disiplinlerarası Sanat, Tasarım ve Sosyal Bilimler Uluslararası Sempozyumu Bildiri Özet Kitabı, 2024, Editör |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Kayıt Yok |
Birlikte çalışılan kişi | Aktif Dönem | Çalışma Sayısı |
![]()
-
|
2024 | 1 |
![]()
Nurten Beyter
-
|
2024 | 1 |
![]()
Düşehan Şahingöz
-
|
2024 | 1 |
Alan Adı | Alandaki Toplam Öğretim Elemanı Sayısı | |
TÜBİTAK Araştırma Alanı | Sosyal Bilimler | 78285 |
YÖKSİS Temel Alan | Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı | 33733 |
YÖKSİS Bilim Alanı | Turizm | 2170 |
Anahtar Kelimeler | Gastronomi ve Mutfak Sanatları |
Performans Kriteri | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | 2023 | 2024 | 2025 |
Ağırlıklı Puan | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 10 | 13 | 40 |
Sıra (Araştırma Alanı İçinde) | - | - | - | - | - | - | - | - | 595 . | 540 . | 309 . |
Sıra (Temel Alan İçinde) | - | - | - | - | - | - | - | - | 523 . | 448 . | 258 . |
Sıra (Bilim Alanı İçinde) | - | - | - | - | - | - | - | - | 229 . | 231 . | 98 . |
Sıra (Anahtar Kelime (1)) | - | - | - | - | - | - | - | - | 156 . | 152 . | 72 . |
Toplam Yayın | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 3 | 1 |
Toplam Makale | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Toplam Kitap | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 |
Toplam Bildiri | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 3 | 0 |
Makale (SCI) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Makale (Uluslararası) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Makale (Ulusal) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Kitap Yazarlığı | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Kitap Bölümü Yazarlığı | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 |
Bildiri (Uluslararası) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 2 | 0 |
Bildiri (Ulusal) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 |