img
img
Gastronomi gazeteciliğinin gelişimi (Yemek ve İçmenin İletişimi)  
Yazarlar (1)
Arş. Gör. Ferhat Erdinç KAYGUSUZ Arş. Gör. Ferhat Erdinç KAYGUSUZ
Beykoz Üniversitesi, Türkiye
Devamını Göster
Kitap Adı Yemek ve İçmenin İletişimi
Bölüm(ler) Gastronomi gazeteciliğinin gelişimi
Kitap Türü Kitap Bölümü
Kitap Alt Türü Alanında ulusal yayınlanan kitap bölümü
Kitap Niteliği Alanında tanınmış ulusal bir yayınevince basılan bilimsel kitap
Kitap Dili Türkçe
Basım Tarihi 01-2024
ISBN 9786253920692
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir İstanbul
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş