img
img
Halkla Etkileşimli İletişim: Gıda ve Sağlık Kuruluşlarının Sosyal Medya Kullanımı (Yemek ve İçmenin İletişimi)  
Yazarlar (1)
Dr. Öğr. Üyesi Ahu Samav UĞURSOY Dr. Öğr. Üyesi Ahu Samav UĞURSOY
Beykoz Üniversitesi, Türkiye
Devamını Göster
Kitap Adı Yemek ve İçmenin İletişimi
Bölüm(ler) Halkla Etkileşimli İletişim: Gıda ve Sağlık Kuruluşlarının Sosyal Medya Kullanımı
Kitap Türü Kitap Bölümü
Kitap Alt Türü Alanında ulusal yayınlanan kitap bölümü
Kitap Niteliği Alanında tanınmış ulusal bir yayınevince basılan bilimsel kitap
Kitap Dili Türkçe
Basım Tarihi 01-2024
ISBN 978-625-392-069-2
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir İstanbul
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş