img
img
Gıda Okuryazarlığı: Doğru Beslenmeyi Teşvik Etmek İçin Sağlık Uygulamaları Nasıl Olmalı? (Yemek ve İçmenin İletişimi)  
Yazarlar (3)
Yaşar Birol Saygı
Alanya Üniversitesi, Türkiye
Prof. Dr. Pınar Seden MERAL Prof. Dr. Pınar Seden MERAL
Beykoz Üniversitesi, Türkiye
Evrim Nacar
Türkiye
Devamını Göster
Kitap Adı Yemek ve İçmenin İletişimi
Bölüm(ler) Gıda Okuryazarlığı: Doğru Beslenmeyi Teşvik Etmek İçin Sağlık Uygulamaları Nasıl Olmalı?
Kitap Türü Kitap Bölümü
Kitap Alt Türü Alanında uluslararası yayınlanan kitap bölümü
Kitap Niteliği Diğer uluslararası bilimsel kitap
Kitap Dili Türkçe
Basım Tarihi 01-2024
ISBN 978-625-392-069-2
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir İstanbul
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş