img
img
Sosyal Statü Bağlamında Yemek Tüketim Alışkanlıklarının İncelenmesi  
Yazarlar (2)
Büşra Diken Çolak
Türkiye
Öğr. Gör. Pervin Ahu ÇERÇİ Öğr. Gör. Pervin Ahu ÇERÇİ
Beykoz Üniversitesi, Türkiye
Devamını Göster
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Tam Metin Olarak Yayınlanan Tebliğ (Ulusal Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Ulusal Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili Türkçe
Kongre Adı III. Ulusal Turizm, Ekonomi ve İşletme Bilimleri Kongresi
Kongre Tarihi 20-10-2021 /
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir İstanbul
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş