img
img
GLÜTENSİZ BESLENMENİN YÜKSELİŞİ: TÜKETİM KÜLTÜRÜ VE GASTRONOMİ TRENDLERİNDEKİ DÖNÜŞÜM  
Yazarlar (2)
Dr. Öğr. Üyesi İrem Ayan DANACILAR Dr. Öğr. Üyesi İrem Ayan DANACILAR
Beykoz Üniversitesi, Türkiye
Şafak Yüksel Vural
Türkiye
Devamını Göster
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Özet Metin Olarak Yayınlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili Türkçe
Kongre Adı 7th International Gastronomy Tourism Studies Congress 2023
Kongre Tarihi 28-09-2023 / 30-09-2023
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir Kastamonu
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş