img
img
Glütensiz Beslenmenin Yükselişi: Tüketim Kültürü ve Gastronomi Trendlerindeki Dönüşüm (Sofradaki Bilim ve Lezzetteki Sanat: Gastronomiye Kapsamlı Bir Bakış)  
Yazarlar (2)
Dr. Öğr. Üyesi İrem Ayan DANACILAR Dr. Öğr. Üyesi İrem Ayan DANACILAR
Beykoz Üniversitesi, Türkiye
Şafak Yüksel Vural
Beykoz Üniversitesi, Türkiye
Devamını Göster
Kitap Adı Sofradaki Bilim ve Lezzetteki Sanat: Gastronomiye Kapsamlı Bir Bakış
Bölüm(ler) Glütensiz Beslenmenin Yükselişi: Tüketim Kültürü ve Gastronomi Trendlerindeki Dönüşüm
Kitap Türü Kitap Bölümü
Kitap Alt Türü Alanında uluslararası yayınlanan kitap bölümü
Kitap Niteliği Diğer uluslararası bilimsel kitap
Kitap Dili Türkçe
Basım Tarihi 01-2024
ISBN 978-605-254-809-7
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir Ankara
Atıf Sayıları

Paylaş